Engruna Teatre

Engruna Teatre

Fotografies d'espectacles de carrer

Engruna teatre son dues actrius, la Ruth Garcia i la Mireia Fernàndez, que l’any 2006 van fundar una companyia de teatre familiar per complir el seu desig de crear un llenguatge escènic propi. Amb l’objectiu de seduir i emocionar a grans i petits, construeixen un món personal i visual, basat en el conte tradicional o de nova creació.
A través del teatre, els titelles, els objectes, les ombres xineses, les projeccions i la música, construeixen un món màgic que vol estimular la imaginació de tots els públics.

Projecte: Fotografia dels espectacles de carrer Tufff!!! i POST
Client: Engruna Teatre
El nostre paper: Fotografia

Engruna Teatre son dos actrices, Ruth Garcia y Mireia Fernàndez, que en 2006 fundaron una compañía de teatro familiar para cumplir su deseo de crear un lenguaje escénico propio.
Con el objetivo de seducir y emocionar a grandes y pequeños, construyeron un mundo personal y visual, basado en el cuento tradicional o de nueva creación.

A través del teatro, los títeres, los objetos, las sombras chinas, las proyecciones y la música, construyen un mundo mágico que pretende estimular la imaginación de todos los públicos.

Proyecto Fotografía de los espectáculos de calle Tufff!!! i POST
Cliente: Engruna Teatre
Nuestro papel: Fotografía

Tufff!!!

Espectacle de carrer

Tres caganers arriben carregats amb un carro. Dalt del carro hi porten una “caca gegant inflable”, així com un munt d’artilugis necessaris per un vàter. Fent tot tipus de gamberrades amb el públic, converteixen l’acció de “fer caca” en una celebració festiva que ens iguala a tots, siguis gran o petit, ric o pobre, visquis aquí o allà.

Tres cagones llegan con su carro. Encima del carro llevan una “caca gigante inflable”, así como un montón de artilugios necesarios para el váter. Haciendo todo tipo de gamberradas con el público, convierten la acción de “hacer caca”, en una celebración festiva que nos iguala a todos, seas mayor o pequeño, rico o pobre, vivas aquí o allá.

POST

Espectacle de carrer

POST és un espectacle de carrer sense text dirigit a tots als públics. Una història feta de petites històries on tres actrius ens mostraran la màgia de la correspondència mitjançant els titelles, la música i el teatre gestual (màscares i dansa). Un món ple de paquets, cartes i bústies, on coneixerem petites històries d’humor i tendresa.

POST es un espectáculo de calle sin texto dirigido a todos los públicos. Una historia hecha de pequeñas historias donde tres actrices nos muestran la magia de la Correspondencia mediante los títeres, la música y el teatro gestual (máscaras y danza). Un mundo lleno de paquetes, cartas y buzones, donde conoceremos pequeñas historias de humor y ternura.