L’estudi

Tenim llum natural tot el dia. A les tardes hem d’abaixar la persiana però podem sortir a la petita terrassa que dóna al celobert. Hi teníem plantes naturals però l’estiu va ser un drama i ara són de plàstic, que també fan verd i bonic. Tenim moltes tasses, una bullidora d’aigua i una cafetera, segons el dia. Sempre hi ha fruits secs i fluorescents sobre la taula. Som de fer llistes i de subratllar, de subratllar molt.
Ens agrada crear històries noves i gaudim creant noves marques: ens imaginem com parla, què pensa, què sent, la veu, el vestit o com la presentaríem a la colla. Som emoció i som caràcter (no confondre amb tossuderia, que també, però només a vegades). Ens agrada el que fem i ens ho passem bé fent-ho. Ens hi estem moltes hores, sí, però ja torna a ser de nit i jo encara tinc el cafè per prendre.

Tenemos luz natural todo el día. Por las tardes tenemos que bajar la persiana pero podemos salir a la pequeña terraza que da al patio de luces. Teníamos plantas naturales pero el verano fue un drama y ahora son de plástico, que también són verdes y bonitas. Tenemos muchas tazas, un hervidor de agua y una cafetera, según el día. Siempre hay frutos secos y fluorescentes sobre la mesa. Somos de hacer listas y de subrayar, de subrayar mucho.
Nos gusta crear historias nuevas y disfrutamos creando nuevas marcas: nos imaginamos como habla, que piensa, qué siente, la voz, el vestido o como la presentaríamos al grupo de amigos. Somos emoción y somos carácter (no confundir con terquedad, que también, pero sólo a veces). Nos gusta lo que hacemos y nos lo pasamos bien haciéndolo. Trabajamos muchas horas, sí, pero ya vuelve a ser de noche y yo todavía tengo el café por beber.

Temps que dediquem a…

Explicar-nos el cap de setmana i fer plans pel següent

Visitar la nevera amb l'esperança que hi apareixin iogurts o xocolata

Crear llistes d'Spotify amb els nous descobriments

Escriure columnes de "fet" i "per fer"

Qui som

Sempre en plural. Tinc la sort de comptar amb grans professionals i amics amb qui comparteixo professió, passió i hores d’Skype.
avatar

Anna Brugués

Fundadora / Direcció creativa
Direcció d'art
UI / UX
Disseny gràfic
Comunicació
Fotografia

Família Kocori

avatar

Núria Puigmal

Disseny gràfic - UI/UX
avatar

Sil Barrios

Redacció de continguts i il·lustració
avatar

Anna Roca

Usabilitat, disseny web, SEO-SEM
avatar

David Grau

Fotografia

Serveis

Digital

Arquitectura i disseny web i aplicacions per a mòbils

Editorial

Aplicacions de branding sobre paper. Maquetació de revistes, llibres i catàlegs.

Espais

Disseny d'exposicions i estands

Fotografia

Projectes fotogràfics.
Edició i retoc digital

Gràfica publicitària

Comunicació comercial en formats diversos

Identitat corporativa

Identitats corporatives i conceptualització de marca

Packaging

Presentació del producte. Procés de disseny i seguiment de la producció

Els nostres clients