Ponts de llum

Ponts de llum

Mostra d’art efímer, performance i experimentació sonora amb la llum com a eix central

Ponts de Llum neix en el marc de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018 i com a extensió de l’anual Jardins de Llum, una mostra efímera d’art contemporani al voltant de la llum i l’aigua.

Les propostes específiques de Ponts de Llum proposen un recorregut lumínic i històric, des de la música antiga, passant pel tractament lumínic de la fotografia i acabant en les propostes més innovadores de l’audiovisual i el so industrial.

Projecte: Ponts de llum
Client: TAV-CC · Ajuntament de Manresa
El nostre paper: Identitat corporativa, Editorial, Espais, Gràfica publicitària

Ponts de Llum nace en el marco de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018 y como extensión del anual Jardins de Llum, una muestra efímera de arte contemporáneo alrededor de la luz y el agua.

Las propuestas específicas de Ponts de Llum proponen un recorrido lumínico e histórico, desde la música antigua, pasando por el tratamiento lumínico de la fotografía y acabando en las propuestas más innovadoras del audiovisual y el sonido industrial.

Proyecto: Ponts de llum
Cliente: TAV-CC · Ajuntament de Manresa
Nuestro papel: Identidad corporativa, Editorial, Espacios, Gráfica publicitaria

Manresa

Capital de la Cultura Catalana 2018

La Capital de la Cultura Catalana s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris i promocionar i projectar el municipi designat com a CCC, tant a l’interior com a l’exterior.

La Capital de la Cultura Catalana se dirige a todo el dominio lingüístico y cultural catalán. Tiene como objetivos los de contribuir a ampliar la difusión, el uso y el prestigio social de la lengua y cultura catalanas, incrementar la cohesión cultural de los territorios y promocionar y proyectar el municipio designado como CCC, tanto en el interior como el exterior.

El pont ens parla d’accessibilitat a espais, reals o imaginaris.
De connexió entre persones i llocs, de solidesa i de superació d’obstacles… El pont pot ser transició i aixopluc, talment la cultura.

Anna Crespo, Tinenta d’alcalde. Regidora de cultura i joventut

La interpretació

Som la suma de les nostres emocions

La possibilitat de realitzar projeccions sobre materials no habituals va dur-me a resultats inesperats i sorprenents. Colors, llums i formes que creen sensacions que sorprendran i emocionaran a l’espectador.

Gonzalo Martín, del seu projecte Làmpada Hologràfica de Ponts de Llum

La Velada Afónico-Fonética es un espectáculo polipoético. La propuesta supone un viaje introspectivo a través del sonido y los diferentes estados emocionales por los que nos va conduciendo el texto.

Inma Bernils, de la seva proposta Velada afonico-fonética