Entre nosaltres

Entre nosaltres

Qualitat de vida i càncer de mama

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza cada dos anys una Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama anomenada “Entre Nosaltres” al Recinte Modernista de Sant Pau.
L’objectiu és promocionar totes aquelles activitats que puguin retornar la qualitat de vida a les pacients que han patit aquesta malaltia i recaptar fons.

Projecte: Entre nosaltres. Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama
Client: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
El nostre paper: Identitat corporativa, Editorial, Espais, Gràfica publicitària

El Hospital de la Santa Creu Sant Pau organiza cada dos años una Jornada Participativa sobre Calidad de Vida y Cáncer de Mama llamada “Entre Nosaltres” en el Recinto Modernista de Sant Pau.
El objetivo es promocionar todas aquellas actividades que puedan devolver la calidad de vida a las pacientes que han sufrido esta enfermedad y recaudar fondos.

Proyecto: Entre nosaltres. Jornada Participativa sobre Calidad de Vida y Cáncer de Mama
Cliente: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Nuestro papel: Identidad corporativa, Editorial, Espacios, Gráfica publicitaria

Un projecte multidisciplinari

basat en la col·laboració

Hi col·laboren cirurgians plàstics, oncòlegs, epidemiòlegs, investigadors, infermeria especialitzada, societats mèdiques, associacions ciutadanes i pacients que lluiten per la prevenció, contra el càncer de mama i les seves complicacions.

Colaboran cirujanos plásticos, oncólogos, epidemiólogos, investigadores, enfermería especializada, sociedades médicas, asociaciones ciudadanas y pacientes que luchan por la prevención, contra el cáncer de mama y sus complicaciones.

Què significa aquesta jornada? Com diu el nom és un exemple de participació, col·laboració, interacció, i sobretot, positivitat. És la forma d’abordar el concepte de salut, que no és només no tenir malaltia, sinó estar en plenitud. Avui ho hem aconseguit
Jaume Masià, Director del servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

La imatge

d'una jornada oberta

Entre Nosaltres és una jornada oberta a la ciutadania amb xerrades, col·loquis, tallers, activitats lúdiques i d’altres enfocades a informar, orientar, animar i reunir a totes aquelles persones que conviuen amb aquesta malaltia, identifiquen la repercussió social del càncer o se senten vinculades a la causa i interessades en conèixer i incorporar pautes de vida saludables al seu dia a dia.

Entre Nosaltres es una jornada abierta a la ciudadanía con charlas, coloquios, talleres, actividades lúdicas y otras enfocadas a informar, orientar, animar y reunir en todas aquellas personas que conviven con esta enfermedad, identifican la repercusión social del cáncer o se sienten vinculadas a la causa e interesadas al conocer e incorporar pautas de vida saludables a su día a día.