Entre nosaltres 2019

Entre nosaltres

Qualitat de vida i càncer de mama

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb la col·laboració de l’Hospital del Mar organitzen cada dos anys una Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama anomenada “Entre Nosaltres” al Recinte Modernista de Sant Pau.
L’objectiu és promocionar totes aquelles activitats que puguin retornar la qualitat de vida a les pacients que han patit aquesta malaltia i recaptar fons.

Projecte: Entre nosaltres. Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama
Client: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
El nostre paper: Identitat corporativa, Editorial, Espais, Gràfica publicitària

El Hospital de la Santa Creu Sant Pau con la colaboración del Hospital del Mar organizan cada dos años una Jornada Participativa sobre Calidad de Vida y Cáncer de Mama llamada “Entre Nosaltres” en el Recinto Modernista de Sant Pau.
El objetivo es promocionar todas aquellas actividades que puedan devolver la calidad de vida a las pacientes que han sufrido esta enfermedad y recaudar fondos.

Proyecto: Entre nosaltres. Jornada Participativa sobre Calidad de Vida y Cáncer de Mama
Cliente: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Nuestro papel: Identidad corporativa, Editorial, Espacios, Gráfica publicitaria

La imatge

d'una jornada oberta

El càncer m’ha canviat la vida, però no ha acabat amb mi”. Aquesta és la frase – concepte amb què vam basar la imatge de la tercera jornada. Una diada amb caràcter alegre i festiu dirigida a la dona forta i valenta que hi ha al darrere de cada nova diagnosi de càncer de mama, a les mares i pares d’aquestes dones, a la parella, als fills i filles, i a tots aquells que les miren i estimen amb admiració i bellesa.

Agrairem sempre a la Montse per haver posat el cos i un somriure enorme al projecte, i sobretot, a l’equipàs amb el que vam tenir el plaer de treballar: Sil Barrios (copywriting), Susanna Ayala (Il·lustració), Anna Tugués (Maquillatge bodypainting) i Ibai Acevedo i Marc Bordons (Fotografia).

“El cáncer me ha cambiado la vida, pero no ha acabado conmigo”. Esta es la frase – concepto con qué basamos la imagen. Una jornada con carácter alegre y festivo dirigida a la mujer fuerte y valiente que hay detrás de cada nueva diagnosis de cáncer de mama, a las madres y padres de estas mujeres, a la pareja, a los hijos e hijas, y a todos aquellos que las miran y aman con admiración y belleza.

Agradeceremos siempre a Montse por haber puesto el cuerpo y una sonrisa enorme al proyecto, y sobre todo, al gran equipo con el que tuvimos el placer de trabajar: Sil Barrios (copywriting), Susanna Ayala (Ilustración), Anna Tugués (Maquillaje bodypainting) y Ibai Acevedo y Marc Bordons (Fotografía).

Què significa aquesta jornada? Com diu el nom és un exemple de participació, col·laboració, interacció, i sobretot, positivitat. És la forma d’abordar el concepte de salut, que no és només no tenir malaltia, sinó estar en plenitud. Avui ho hem aconseguit
Jaume Masià, Director del servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Activitats prèvies

Caminada i bicicletada solidària

Una hora abans de l’obertura de portes del Recinte modernista de Sant Pau es van portar a terme dues activitats solidàries. Una caminada pel barri de la Sagrada Família i una bicicletada des de l’Hospital del Mar. Cada participant portava la samarreta corresponent a l’activitat que realitzava. La Susanna va fer una adaptació de la il·lustració principal i vam treballar amb els tres colors més representatius de la jornada fent una versió pròpia de positiu i negatiu.

Una hora antes de la apertura del Recinto modernista de Sant Pau se llevaron a cabo dos actividades solidarias. Una caminata por el barrio de la Sagrada Familia y una bicicletada desde el Hospital del Mar. Cada participante llevaba la camiseta correspondiente a la actividad que realizaba. Susanna hizo una adaptación de la ilustración principal y trabajamos con los tres colores más representativos de la jornada haciendo una versión propia de positivo y negativo.